Kuvahaun tulos haulle lautsian kartano, lautsiankuja 20, 14700 hauhoKuvahaun tulos haulle lautsian kartano, lautsiankuja 20, 14700 hauho

 

Jaakkiman Laakkoset kokontuvat Hauholla

Sääntömääräinen sukuseuran kokous 3-4.8.2019  Hauhon Lautsian kartanossa.

Osoite Lautsiankuja 20, Tampere-Lahti tien varressa.

Kokouksessa päätetään tärkeistä asioista mm. sukuseuran  ilmoituslehdestä ja hallitukseen etsitään uusia jäseniä vastuunkantajiksi erovuoroisten tilalle. Avoinna ovat sukuseuran puheenjohtajan ja sihteerin toimet. Jos haluamme jatkaa Jaakkiman Laakkosten sukuseuran toimintaa, niin nyt aktiiveja tarvitaan.

OHJELMA:  Lauantaina klo 10.00 tulokahvit suolaisella kahvileivällä ravintolasalissa. Lapsille mehua!   Kokoustila käytössämme.  Klo 12.00 lounas noutopöydästä.  Klo 14.00 alkaen majoittuminen. Klo 16.30 päivällinen noutopöydästä, varataan ryhmällemme  pöydät ikkunan puolelta salia.  Klo 19.00-21.00 allas- ja saunaosasto käytössä. Klo 17.30 alkaen kisailua ja leikkejä Riemulan kupeessa. Klo 19.00 alkaen Riemula käytössämme. Iltaohjelma tanssia karaoken tahdein. Sunnuntaina klo 8.00-10.00 aamiainen Klo 8.00-10.00 Allas- ja saunaosasto käytössämme. Sunnuntaina klo 12.00 mennessä huoneiden luovutus.

Osanottomaksut 92 €, lapset alle 12 v. 46 €. ja alle 3 v. ilmaiseksi.

Päiväkävijät 38 €, lapset 19 €. alle 3 v. 0 €

Ilmoittautuminen  kokoukseen 15.04.2019 mennessä sukuseuran puheenjohtajalle Pertti Mäkelälle sähköpostilla, makelapertti@outlook.com tai puhelimen tekstiviestillä. 0400737126

Ajo ohje tästä

Kohteen Lautsian Kartano kartta

 

Tuuthan siekin Hämeenlinnaan

Karjalaiset kesäjuhlat 2019 Hämeenlinnassa

Karjalaisseurojen Etelä-Hämeen piirin alueelle asutettiin jatkosodan jälkeen noin 73 800 luovutetun Karjalan evakkoa, joista valtaosa oli Antrean, Muolaan ja Vuokselan sekä osin Kivennavan kunnista. Etelä-Hämeen piirin väki valmistautuu nyt vuorollaan toivottamaan karjalaisen heimon Karjalan Liiton kesäjuhlille 14.-16.6.2019 Hämeenlinnaan, joka on muodostunut keskiaikaisen Hämeen linnan ympärille, vesi-, tie- ja rautatiereittien varrelle.

Karjalaiset kesäjuhlat alkavat perjantaina 14.6. Hämeen linnassa pidettävällä seminaarilla jatkuen illalla yhteislaulutilaisuudella sekä keskikaupungilla vietettävällä klubi-illalla. Lauantaina15.6. aukeaa karjalainen tori Hämeenlinnan urheilupuistossa vierekkäin sijaitsevilla Elenia Areenalla ja Säästöpankki Areenalla. Halleihin sijoittuvat sekä torimyyjät että pitäjien edustajat ja lisäksi muun muassa Kyyrölän savenvalajat ja muut käsityöläiset ovat esittämässä työnäytöksiään. Lauantaina on urheilupuiston alueella myös lasten omaa ohjelmaa, piirakkakilpailu, kyykkä-kisa, muut urheilutapahtumat sekä kesäjuhlien avajaiset. Iltaohjelma tansseineen ja klubi-iltoineen on puolestaan kaupungin keskustassa.

Sunnuntai 16.6. alkaa jumalanpalveluksilla ja myös karjalainen tori avautuu jälleen urheilupuistossa, jonne perinteinen lippukulkue johdattaa keskipäivällä väen päiväjuhlan viettoon. Eri majoitusmahdollisuuksia Hämeenlinnan kaupungin alueella tarjoavat Sokos Hotelli Vaakuna, Hotelli Scandic Hämeenlinna City ja Hotelli Scandic Aulanko. Huonevarausten yhteydessä tulee mainita tunnus ”Kesäjuhlat 2019”. Hotellien ja urheilupuiston välille järjestetään lauantaina ja sunnuntaina erikseen ilmoitettavina aikoina linja-autokuljetus ja henkilöautot kannattaakin suurelta osin jättää urheilupuiston parkkipaikalle.

Perinteisesti  Jaakkiman Laakkoset ovat tavanneet toisiaan Jaakkiman Sanomien lukijatapahtumassa. Tällä kertaa se on lauantaina 15.6 . Tarkemmat tiedot saadaan myöhemmin. Niitä voi tiedustella sukuseuran sihteeriltä, sähköposti perttijuhanilaakkonen@gmail.com tai puh 044 0331948. Sunnuntaina 16.6 on jumalanpalveluksen jälkeen karjalainen juhlakulkue, jossa marssii myös sukuseuramme neljän viljantähkän lippu. Tervetuloa marssille mukaan.

 

 

Copyright ©2019 Jaakkimanlaakkoset.fi